Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Achter de schermen bij de PKN Kerstreclame

Wil je zien hoe de PKN kerstreclame is gemaakt? Bekijk hieronder de Making-of.

in Nieuws

Eind deze week zal de reclame waarschijnlijk voor het eerst te zien zijn. Het thema is: 'Stille Nacht.' In de reclame zullen acteurs als buschauffeur, oma en gezinsleden een lied zingen, waarna ze in een grote groep naar een kerk lopen. De boodschap van de reclame is: wie je ook bent, iedereen is welkom in de kerk

Making of kerstcommercial Protestantse Kerk 2014

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over