Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat maakt ons zo vatbaar voor burn-outs?

Psychologe Michelle van Dusseldorp verbaast zich over aantal burn-outs in Nederland

in Geloven

“Bizar hoeveel Nederlanders burn-out raken”, dacht Michelle van Dusseldorp toen ze vanuit Nieuw-Zeeland emigreerde. “Ik kwam in een uitgehongerd land: al in mijn eerste week ontmoette ik meer mensen met een burn-out dan in mijn hele periode in Nieuw-Zeeland.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons