Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Uitreiking Zilveren Duif Awards

in Mediatips

Bekijk hieronder alle fragmenten van de Zilveren Duif Awards.

De Zilveren Duif Awards 2014 werden op 13 november uitgereikt op Urk. Dat gebeurde tijdens een exclusief en feestelijk concert met optredens van o.a. Trinity, Ralph van Manen, Janine Beens, Schrijvers voor Gerechtigheid en TimZingt.

Bekijk de voorbereidingen voor de uitreiking

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons