Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe Bijbelvertaling online beschikbaar

'Het belangrijk is dat iedereen gratis online de Bijbel kan lezen'

in Geloven

Vanaf nu is De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) gratis online beschikbaar op www.bijbelgenootschap.nl. Het Nederlands Bijbelgenootschap vindt het belangrijk dat iedereen gratis online de Bijbel kan lezen. Zo meldt Ikon Kerknieuws.

De NBV is een oecumenische Bijbelvertaling in het Nederlands uit 2004. Deze is naast de Statenvertaling en de NBG 1951 een van de officiële Bijbelvertalingen van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
 
Sinds 27 oktober 2004 is de Nieuwe Bijbelvertaling in verschillende edities verkrijgbaar, maar nu is de NBV voor het eerst gratis online beschikbaar.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons