Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Gedachten verbinden op Zinvloed LIVE

Zinvloed is een online platform dat wil inspireren, motiveren en samen brengen

in Mediatips

Op 28 en 29 november vindt in Amsterdam en Amersfoort een uniek live-event plaats met Amerikaans singer-songwriterduo Gungor en band, Rikko Voorberg en diverse Nederlandse kunstenaars, denkers en vrije geesten. Een avond om geïnspireerd te raken, gedachten te delen en verbinding te zoeken.

Zinvloed
Zinvloed is een nieuw, online platform dat wil inspireren, motiveren en mensen samen wil brengen om na te denken over dat wat er echt toe doet in het leven. Denkers, kunstenaars, theologen, schrijvers en wereldverbeteraars krijgen via Zinvloed de ruimte om te zoeken en te delen. Vanuit een christelijke achtergrond wordt gekeken naar dat wat verbindt, dat wat hoop geeft. Zinvloed LIVE is bezinning 3.0 en prikkelt al je zintuigen.
 
Gungor
Dit singer-songwriterduo kreeg de afgelopen jaren verschillende Grammy-Awardnominaties voor hun muziek. Hun stijl laat zich het beste omschrijven als indie-folk met ambient soundscapes in de lijn van Arcade Fire, Bon Iver en Sufjan Stevens. Michael Gungor is naast muzikant ook schrijver en samen met zijn vrouw Lisa leidt hij de experimentele kerk Bloom in Denver, Colorado.
 
En ook…
Naast muziek zijn er tijdens de live-events korte voordrachten van sprekers. ‘Theoloog in het wild’ Rikko Voorberg vertelt over zijn zoektocht naar geloven in de post-christelijke cultuur. Michiel Gouman betoogt dat ‘God niet meer alleen van de gelovigen is’. En Johan ter Beek vertelt over YourStory, de eerste game ter wereld die je traint voor het echte leven. Tevens is er werk te zien van diverse kunstenaars, fotografen en trendsetters en er is ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ideeën.
 
Zinvloed LIVE
28 november - de Rode Hoed in Amsterdam
29 november - Het Oude Magazijn in Amersfoort
Deuren open: 19.30 uur.
 
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op http://zinvloed.nl/evenement

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

‘Je kunt veel over mij zeggen, maar ik ben niet arrogant’

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

IJM organiseert eerste ‘MudRace’: zaterdag 23 juni bij Flevonice

Gert-Jan Schaap

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans