Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zingende non brengt 'Like a Virgin' uit

Scuccia: "Het lijkt nu meer op een gebed dan op een popliedje."

in Mediatips

Zuster Cristina Scuccia, de 25-jarige non uit Sicilië die dit jaar de Italiaanse versie van The Voice won, heeft deze week haar eerste single uitgebracht. De single is een cover van het nummer 'Like a Virgin', één van de grootste hits van Madonna. De non heeft dit nummer opzettelijk gekozen en met een flinke dosis zelfspot opgenomen.

'Een gebed'
"Als je de tekst leest zonder je te laten beïnvloeden door hoe het misschien bedoeld is, merk je dat het een liedje is dat over de kracht van de liefde gaat, en hoe die kracht mensen redt van hun verleden", zegt ze. "We hebben van het nummer een romantische ballad gemaakt. Het lijkt nu meer op een gebed dan op een popliedje".

Internationale sensatie
Scuccia won de Italiaanse tv-talentenjacht 'The Voice of Italy' in juni. Na haar zege in de finale dankte ze God: "Ik wil dat Jezus hier binnenkomt", voegde ze nog toe alvorens in de volgepakte studio het Onze Vader te citeren. Scuccia is intussen uitgegroeid tot een internationale sensatie.

Bekijk hier de videoclip van het nummer:

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/r0e8Uve7cJU?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons