Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Weer rellen in Jeruzalem

Toegang tot Tempelberg beperkt

in Christelijk Nieuws

In de Israëlische stad Jeruzalem is het in de nacht van donderdag op vrijdag tot confrontaties gekomen tussen Palestijnen en de politie. Het was de tweede nacht van rellen na de aanslag woensdag waardoor een 3 maanden oude baby om het leven kwam.

(imported body)

De politie heeft de toegang tot de Tempelberg in Oost-Jeruzalem, een heilige plek voor zowel moslims als joden, vrijdag beperkt. Er worden geen mannen jonger dan 40 jaar toegelaten. Dat gebeurt vanwege aanwijzingen dat er plannen zijn om rellen te veroorzaken.

Woensdag reed een 21-jarige Palestijn met zijn auto in op mensen bij een metrostation. Een baby werd gedood, 8 mensen raakten gewond. De Palestijn werd neergeschoten en overleed later.

Bron: ANP

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons