Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Religieuze organisaties houden mars Rotterdam

Mars moet eenheid van Rotterdam te laten zien

in Nieuws

Honderden religieuze organisaties en koepelorganisaties in Rotterdam houden 30 oktober een mars door de stad om de eenheid van Rotterdam te laten zien. Ze zijn bang dat Rotterdam verdeeld raakt als gevolg van het geweld en spanningen in het Midden-Oosten.

Dat zegt voorzitter Hendrik Verweel van het Platform L&R, levensbeschouwelijke en religieuze organisaties. De koepel vertegenwoordigt meer dan 30 maatschappelijke koepelorganisaties en 400 kerken en religieuze organisaties. De mars door de stad begint om 17.00 uur en start vanaf het Centraal Station.

Verweel maakte dat bekend tijdens een bijeenkomst in het stadhuis van Rotterdam waar meer dan 100 mensen van allerlei maatschappelijke en religieuze organisaties aanwezig waren. Op uitnodiging van burgemeester Ahmed Aboutaleb gingen ze met elkaar in gesprek over onder meer hun eigen bijdrage om de eenheid in de Rotterdamse samenleving te bewaren.

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

IkzoekGod.nl lanceert een e-cursus voor pasbekeerden

IkzoekGod.nl lanceert een e-cursus voor pasbekeerden

Cursus geeft achtergrondinformatie en tips

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

christelijke...
Dit jaar verrijzen 21 nieuwe kerken in Moskou

Dit jaar verrijzen 21 nieuwe kerken in Moskou

‘Ideologische invasie’ Russisch-Orthodoxe Kerk stuit op protest

Gert-Jan Schaap

kerk

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans