Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Evangelisatie-cd voor uitschot van samenleving

in Geloven

Een speciale cd waarmee je b.v. criminelen, verslaafden, daklozen, asielzoekers, mensen met een dubbelleven en (bezoekers van) prostituees het evangelie kunt uitleggen. Eigenlijk iedereen die met een vorm van leegte in zijn of haar leven te maken heeft. Dat is het nieuwste, gezamenlijke initiatief van Gospel Recordings Nederland en Ecovata, de CD ‘Ken je mij?’.

Na het beluisteren van de cd kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden op de website www.cdkenjemij.nl Eind oktober gaat de website online en verschijnt de cd. Het is de derde Nederlandstalige productie van beide organisaties om het evangelie heel laagdrempelig aan de man te brengen. Eerder verschenen de cd's ‘Ongelooflijk’ en ‘Lekker Gezellig’. ‘Ken je mij?’ is gemaakt voor al die mensen die een grote leegte in hun leven ervaren en dat proberen te vullen.

Liefde
Op de nieuwste cd van circa drie kwartier staan zes liedjes en vier verhalen van personen. Het begint met de voormalige hit ‘Ain't no mountain high enough’, nu in een versie van The Convocation. Daarna vertelt Tanja Blokland, die vanuit Stichting Bright Fame werkt onder mannen en vrouwen op de Wallen in Amsterdam, dat iedereen echte liefde zoekt. Na het lied ‘He knows my name’ van [email protected] komt het wonderbaarlijke verhaal van de achttienjarige asielzoeker Said aan de orde, dat Henk Koelewijn uit de doeken doet. Vervolgens klinkt het lied ‘De schoonheid van je hart’ van Reni & Elisa.

Radicaal
De cd sluit af met twee radicale en indrukwekkende bekeringsverhalen van Bart Reedijk uit Den Haag en Max Paans uit Ede. Bart was een rijke crimineel toen hij voor het eerst, via een tv-programma van SBS op zondagmorgen, geconfronteerd werd met het evangelie. Max Paans zocht zijn heil in de muziek en was jarenlang verslaafd totdat hij ontdekt wie Jezus is. Beide mannen leven nu al jaren een totaal ander leven. Bart staat in een christelijke boek- en muziekwinkel en Max runt een opvangplek voor thuislozen.

Uitdeel-CD
Op de cd staan verder nog ‘Father of Forgiveness’ van Neil Morse, ‘Friend till the end’ van Half a Mile en sluit af met een prachtig duet getiteld ‘Levenslied’ van Rebecca & Janine, beide ambassadrice van Gospel Recordings Nederland.
De CD is zowel bij Gospel Recordings Nederland, Ecovata en de Christelijke boek- en muziekwinkels verkrijgbaar voor de prijs van € 2,00 excl. verzendkosten om actief te gebruiken als evangelisatiemiddel en uitdeel-CD. Ook zullen de opnames beschikbaar komen op Spotify voor die mensen die geen cd af kunnen spelen.
Voor geïnteresseerden is er een preekschets beschikbaar om een kerkdienst aan dit thema te wijden. Deze is hier te downloaden.


Bron: Ecovata en Gospel Recordings Nederland

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit is het eerste nummer van de nieuwe Opwekkings-cd

Dit is het eerste nummer van de nieuwe Opwekkings-cd

Video met live-versie van Opwekking 808: 'Ik leef in U'

Joëlle Post

Opwekking Gisteren
9 liedjes die over God (kunnen) gaan

9 liedjes die over God (kunnen) gaan

christelijke... 23 april 2018
De 11 mooiste liederen rondom Pasen

De 11 mooiste liederen rondom Pasen

Oude en nieuwe muziek over de opstanding van Jezus

Joëlle Post

Pasen 29 maart 2018