Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dubbele doop in koninklijke familie

in Nieuws

De dochter van prins Jaime en de dochter van zijn zus prinses Carolina zijn zaterdagmiddag allebei gedoopt in de Maria ter Zeekerk in Noordwijk. Dat heeft een woordvoerder van de familie De Bourbon de Parme bekendgemaakt.

Bij de besloten plechtigheid was bijna de gehele koninklijke familie aanwezig, inclusief koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Beatrix en Irene.

De op 21 februari geboren dochter van prins Jaime en zijn vrouw prinses Viktória werd Zita Clara gedoopt. Onder meer koning Willem-Alexander en prinses Margarita zijn de peetouders van het meisje.

De dochter van de in Zwitserland wonende en werkende prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer werd op 20 mei in Zürich geboren en heet Alaïa-Maria Irene Cecile. Zij heeft onder meer prins Constantijn en prinses Margarita als peetouders.

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Prinsjesdag troonrede

Prinsjesdag 2018: staat er nog nieuws in de Troonrede?

Dinsdag, 12.25 uur, NPO 1 en 22.50 uur, NPO 2

18 september 2018
Exclusieve interviews met bisschop Curry bij de EO

Exclusieve interviews met bisschop Curry bij de EO

Michael Curry over preek Harry en Meghan, zondag 12.00 uur, NPO 2

15 september 2018
Koninklijke huwelijken uit liefde

Koninklijke huwelijken uit liefde

Deze week in Blauw Bloed

Jeroen Snel

15 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan