Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Dubbele doop in koninklijke familie

in Nieuws

De dochter van prins Jaime en de dochter van zijn zus prinses Carolina zijn zaterdagmiddag allebei gedoopt in de Maria ter Zeekerk in Noordwijk. Dat heeft een woordvoerder van de familie De Bourbon de Parme bekendgemaakt.

Bij de besloten plechtigheid was bijna de gehele koninklijke familie aanwezig, inclusief koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Beatrix en Irene.

De op 21 februari geboren dochter van prins Jaime en zijn vrouw prinses Viktória werd Zita Clara gedoopt. Onder meer koning Willem-Alexander en prinses Margarita zijn de peetouders van het meisje.

De dochter van de in Zwitserland wonende en werkende prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer werd op 20 mei in Zürich geboren en heet Alaïa-Maria Irene Cecile. Zij heeft onder meer prins Constantijn en prinses Margarita als peetouders.

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Help, ik heb vlaglust...

Help, ik heb vlaglust...

Eindelijk Koningsdag: vlag en wimpel!

Marco van der Straten

koningshuis Gisteren
Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 16)

Bart van Delen

christelijke... 16 april 2018
De ontmoeting tussen Billy Graham (1918-2018) en The Queen

De ontmoeting tussen Billy Graham (1918-2018) en The Queen

Hitserie The Crown toont vriendschap tussen evangelist en koningin

Tirza van der Graaf

koningshuis 21 februari 2018