Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Atleet Pistorius zoekt meer hulp bij God'

De Vries: "Oscar Pistorius zal als christelijke held in maatschappij terugkeren"

in Christelijk Nieuws

Oscar Pistorius zal als christelijke held in de maatschappij terugkeren zodra zijn gevangenisstraf erop zit. Dat zeg Fred de Vries van wie vandaag het boek 'Elk land zijn held' uitkomt, over de meest geruchtmakende rechtszaak van Zuid-Afrika. De gehandicapte atleet Oscar Pistorius werd dinsdag tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor doodslag op zijn vriendin Reeva Steenkamp.

"Pistorius zal als een ster kinderen op het rechte pad brengen met sport", verwacht De Vries. De Zuid-Afrikaanse atleet schoot vorig jaar op Valentijnsdag zijn vriendin dood door de deur van de badkamer. Hij heeft steeds volgehouden dat hij dacht dat het om een inbreker ging.

"Pistorius is gedurende de rechtszaak vromer geworden, aldus De Vries. "Hij is meer zijn hulp bij God gaan zoeken. Hij was al christen, maar hij gaat nu nog sterker met het geloof aan de slag".

Beluister hier de uitspraken van Fred de Vries in Dit is de Dag.

Bron: Dit is de Dag 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons