Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Zanger Pharrell Willams noemt ongeloof 'arrogant'

Willams: "Hoe kun je de sterren zien en denken dat er verder niets anders is?"

in Nieuws

De Amerikaanse zanger en producer Pharrell Williams, onder andere bekend van zijn monsterhit 'Happy', heeft tijdens een interview gezegd dat hij in God gelooft en dat het "ontzettend arrogant" zou zijn om daar anders over te denken.

"Ik geloof in God", zei de superster, "maar ik geloof ook in het universum. En ik geloof in het aangeboren vermogen om beslissingen te nemen en om onze gevoelens als mens uit te oefenen. Hoe kun je de sterren zien en denken dat er daar verder niets anders is? Het is zo ongelofelijk arrogant en pretentieus", vervolgt Willams. "Het is verbazingwekkend dat er mensen zijn die dat niet geloven. Het is ongelooflijk."

Kritiek
Williams werd vorig jaar nog overladen met kritiek vanwege het schrijven en produceren van een lied voor zanger Robin Thicke, dat werd beschouwd als 'vrouwonvriendelijk'. De zanger zegt hierover: "Iedereen kan dingen uit de Bijbel opvatten en beledigd zijn, maar ik weet zeker dat dit niet de intentie van de schrijvers is geweest. Ik vergelijk mijn lied natuurlijk niet met één van de meest respectvolle boeken die ik ooit heb gelezen, maar mijn punt is dat alles uit hun verband kan worden gerukt."

Bron: Christian Today 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Annemarie wordt langzaam blind

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’

Mirjam Hollebrandse

Spelersmakelaar Peter de Bos kwam tot geloof

Spelersmakelaar Peter de Bos kwam tot geloof

'God moet je bij de kladden pakken'

Wilfred Hermans

getuigenissen 19 juni 2018
'Hier heb ik geleerd wat genade is'

'Hier heb ik geleerd wat genade is'

Pieter-Jan woont en werkt in een woongemeenschap

Nathalie van 't Slot

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’