Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vrouw dood door stuk gevel van kerk VS

De kerk is diep geschokt

in Christelijk Nieuws

Een 34-jarige vrouw is in de Amerikaanse stad Chicago om het leven gekomen toen ze op straat werd geraakt door een stuk steen dat afbrak van een beeldhouwwerk in de gevel van een kerk.

(imported body)

Dat melden Amerikaanse media. De moeder van twee kinderen overleed ter plaatse nadat ze door het stuk van een zogenoemde waterspuwer was geraakt. Dat gebeurde toen ze in lunchtijd met haar vriend langs de Second Presbyterian Church aan Michigan Avenue liep.

Geschokt
De kerk is diep geschokt bood vrijdag excuses aan. Hoe het stuk gevel is losgekomen is niet bekend. Op twitter en de website betuigt de kerk haar medeleven en zegt voortdurend te bidden voor de familie en vrienden van de vrouw.

Bron: ANP / Foto: Second Presbyterian Church

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons