Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

s.Preek! Arie Kars | Je bent een brief!

Wat 'lezen' je collega's en patiënten wanneer ze met jou te maken hebben?

in Nieuws

Een christen heeft een nieuwe identiteit gekregen, een nieuw paspoort, met daarin slechts één stempel: het lege kruis van Golgota. Iedereen met dat paspoort is direct ook ambassadeur van dat koninkrijk en heeft heel wat te vertellen...

Arie Kars is voorzitter van de Stichting Christenen in de gezondheidszorg en organisator van het jaarlijkse congres Geloof in Zorg!. Daarnaast was Arie tot voor kort directeur bij Lelie Zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Bekijk ook de blog van Arie Kars over drie kenmerken van een gelovige.

Meer over zorg
Met zorg, passie en professionaliteit werken honderdduizenden mensen in de gezondheidszorg. Zij leveren elke dag een bijdrage aan de zorg. Hun inzet motiveren zij veelal met "iets te willen betekenen voor de ander". Velen van hen zijn christen en vinden hun inspiratie in hun geloof. De Stichting Christen in de gezondheidszorg wil christenen die werkzaam zijn in de zorg bij elkaar brengen.

Congres
Om elkaar te motiveren en te inspireren om verantwoordelijkheid te blijven nemen en zorg te dragen voor de kwetsbare naaste. De stichting organiseert één keer per jaar een congres als plaats voor ontmoeting, verdieping en inspiratie. Een congres met afwisselende programma met o.a. plenaire inleidingen door topsprekers, workshops, vieringen en gebed, cultuur en muziek. Daarnaast steeds meer activiteiten om "Geloof in zorg!" tot een community te maken.

Vrijdag 3 oktober
Het vijfde congres vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 op landgoed Zonheuvel in Doorn. Het thema is “Geloof je (nog) in de zorg?”

Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina of volg het congres op Twitter.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Die ene patiënt zal ik nooit meer vergeten'

'Die ene patiënt zal ik nooit meer vergeten'

Wat er gebeurde met de patiënt achter in het vliegtuig van bushpiloot Pieter van Dijk

26 juli 2018
Zelfs Tijs gaat het zwaar krijgen in ‘Tour de Celeb’

Zelfs Tijs gaat het zwaar krijgen in ‘Tour de Celeb’

Woensdag, 20.30 uur, NPO 1

18 juli 2018
1e Nederlandse Tourwinnaar Jan Janssen in 'Alles is koers'

1e Nederlandse Tourwinnaar Jan Janssen in 'Alles is koers'

Donderdag, 20.30 uur, NPO 2

5 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’