Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Christenen protesteren tijdens zwarte mis

De burgermeester ontving circa. 1000 e-mails vanuit Duitsland

in Nieuws

Honderden christenen zijn afgelopen weekend bij elkaar gekomen om te protesteren tijdens een 'zwarte mis' in Oklahoma. Dit meldt The Olkahoman.

Een zwarte mis is een bijeenkomst voor satanisten, waarbij de aanhangers verschillende rituelen uitvoeren die de spot drijven met het christendom.
Er was veel aandacht voor de bijeenkomst van de satanisten, zo werd de leider Adams Daniels de hele dag gevold door een Amerikaanse tv-ploeg en stonden de hele dag journalisten buiten om verslag te doen van de zwarte mis.

Protest
De Room-Katholieke kerk had haar volgers opgeroepen om naar Oklahoma City te komen om te protesteren tijdens de bijeenkomst. Vanuit heel Amerika waren en christenen gekomen om te zingen en te bidden. Ook aan de andere kant van de wereld baarde mensen zich zorgen over deze mis, zo ontving de burgemeester van Oklahoma City circa. 1000 e-mails uit Duitsland waarin Duitsers zich afvragen waarom de burgemeester dit evenement toelaat.  

Bron: NOS
Foto: Abbot Lawrence/Twitter

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling

26 juli 2018
Rappende priester Sweet Paul

Keniaanse katholieke kerk schorst rappende priester

‘Ik breng jongeren naar Christus’

27 juni 2018
Wordt abortus legaal in het geboorteland van de paus?

Wordt abortus legaal in het geboorteland van de paus?

‘Abortus ligt hypergevoelig’

Gert-Jan Schaap

13 juni 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’