Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Christenen protesteren tijdens zwarte mis

De burgermeester ontving circa. 1000 e-mails vanuit Duitsland

in Nieuws

Honderden christenen zijn afgelopen weekend bij elkaar gekomen om te protesteren tijdens een 'zwarte mis' in Oklahoma. Dit meldt The Olkahoman.

Een zwarte mis is een bijeenkomst voor satanisten, waarbij de aanhangers verschillende rituelen uitvoeren die de spot drijven met het christendom.
Er was veel aandacht voor de bijeenkomst van de satanisten, zo werd de leider Adams Daniels de hele dag gevold door een Amerikaanse tv-ploeg en stonden de hele dag journalisten buiten om verslag te doen van de zwarte mis.

Protest
De Room-Katholieke kerk had haar volgers opgeroepen om naar Oklahoma City te komen om te protesteren tijdens de bijeenkomst. Vanuit heel Amerika waren en christenen gekomen om te zingen en te bidden. Ook aan de andere kant van de wereld baarde mensen zich zorgen over deze mis, zo ontving de burgemeester van Oklahoma City circa. 1000 e-mails uit Duitsland waarin Duitsers zich afvragen waarom de burgemeester dit evenement toelaat.  

Bron: NOS
Foto: Abbot Lawrence/Twitter

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Gratis onderwijs voor kinderen uit Paradise

christelijke hulpverlening| Gratis onderwijs voor kinderen uit Paradise

Katholieke Kerk helpt schoolkinderen uit getroffen gezinnen

30 November 2018
‘Geloof lijkt op een plantje dat je tijdig water moet geven'

Adieu God?| ‘Geloof lijkt op een plantje dat je tijdig water moet geven'

Schrijfster Esther Gerritsen opnieuw in gesprek met Tijs

Reinald Molenaar

Heleen Mees in 'Adieu God?'

Adieu God?| Heleen Mees in 'Adieu God?'

'Zingeving is een vorm van luxe'

26 October 2018