Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Christenen Irak: "Geen wraakgevoelens voor IS"

EO-verslaggever Matthea Vrij bezoekt Irakese vluchtelingen

in Christelijk Nieuws

Samen met politicus Joël Voordewind en fotograaf Ruben Timman bezocht EO-verslaggever Matthea Vrij de Irakese vluchtelingen in Erbil, Koerdistan. Samen met een hulpverlener van Dorcas bezoekt ze een christelijke familie in een leegstaand huis. "Als we ons geloof hadden opgegeven, hadden we in onze huizen kunnen blijven. Maar dat is geen optie voor ons."

Bekijk meer foto's van Ruben Timman via On the run for IS.

Beluister meer reportages van Matthea Vrij in Irak via het Irak-dossier van EO Door de Week (Radio 5).

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons