Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

S.PREEK! | Wat houdt jou af van ècht vrij zijn?" - Agnes Huizenga

Pakkende speech van 3 minuut 33 seconden" "Minder bijzaken, meer vrede!"

in Mediatips

Een nieuwe formule van EO.nl/geloven: sprekers die hun boodschap in 3'33" samenvatten. Volgens Agnes Huizenga heeft ieder mens wel een eigenschap of gewoonte die belemmert om de vrede van Jezus te ervaren. Zorgen maken, valkuilen, consumptiegedrag enzovoort. Welke stap kun je zelf zetten?

Agnes heeft een eigen praktijk voor coaching, contextuele therapie, supervisie en training. Ze spreekt regelmatig voor groepen, heeft een lesprogramma ontwikkeld voor New Wine en schrijft voor het vrouwenmagazine Eva.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons