Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

S.PREEK! | "Kerken maak er sociáál media van" - Durk Muurling

Pakkende speech van 3 minuut 33 seconden over de opdracht van de kerk

in Christelijk Nieuws

Durk Muurling werkt als kerkelijk werker, is gek op jongeren en gebruikt volop twitter en social media in zijn preken. Hij roept kerken op om niet alleen social media op de agenda te zetten, maar om steeds meer aan sociáál media te doen.

Durk is getrouwd met Margriet en vader van vijf kinderen. Op zijn website Passie voor God vind je podcasts van Durks spreekbeurten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons