Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

S.PREEK! | "Bidden is slechts de helft!" - Ruben van de Belt

Pakkende speech van 3 minuut 33 seconden over de roeping van een christen

in Geloven

Een nieuwe formule van EO.nl/geloven: sprekers die hun boodschap in 3 minuut 33 seconden samenvatten! Aan het woord is Ruben van de Belt.

Ruben is getrouwd met Annika en studeert theologie aan de universiteit van Amsterdam, waar hij zich met name richt op Bijbelwetenschap, dogmatiek (geloofsverdediging) en discipelschap. Hij is betrokken bij Perspectief, de jongerenbeweging van de ChristenUnie,

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons