Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Korting bij 'gezegende' maaltijd in restaurant VS

Restaurant in North Carolina (VS) geeft korting aan biddende klant

in Geloven

Een restaurant in de Amerikaanse staat North Carolina geeft klanten vijftien procent korting als zij publiekelijk voor hun maaltijd bidden. De Amerikaanse Jordan Smith plaatste onlangs een foto op Facebook van zijn kassabon, waarop te zien is dat zijn openlijke gebed door het restaurant werd gehonoreerd.

"De bediende kwam na de maaltijd naar ons toe en zei dat we vijftien procent korting kregen voor het bidden", zei Smith. "We waren erg verrast en vonden het gaaf dat de restaurant eigenaars dit doen." Een christelijk radiostation deelde Jordan's foto, waarna het kassabonnetje vervolgens viraal op de sociale media ging.

Foto: Youtube

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse