Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gebedsinitiatief voor christenen Irak

"Liefst gaan we naar het Malieveld"

in Geloven

Nederlandse christenen voelen de sterke behoefte geloofsgenoten in Irak te steunen, meldt het Nederlands Dagblad vandaag. Op verschillende plaatsen worden gebedsavonden georganiseerd, en soms klinkt er het verlangen om grootschaligere initiatieven te ontplooien.

Zoals in Enschede, waar afgelopen zondag al op initiatief van de Syrisch-Orthodoxe gemeenschap een stille tocht werd gehouden voor vervolgde christenen in het Midden-Oosten.

Talitha Lammers en Linda Bruins Slot liepen er in mee, en organiseren nu een gebedsavond, donderdag 14 augustus in het Evangelisch Centrum.‘Liefst gaan we naar het Malieveld’, schrijven de twee in een oproep. ‘Maar we beginnen met een gebedsavond...

Lees verder bij het ND.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons