Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Aukelien van Abbema: 'Kerken negeren singles!'

Pakkende speech over aandacht voor singles in de kerk

in Christelijk Nieuws

Sprekers die in 3 minuten en 33 seconden hun punt overbrengen. Met deze nieuwe formule van EO.nl/geloven krijg je pakkende betogen van de New Wine Zomerconferentiesprekers mee. Deze keer Aukelien van Abbema.

Aukelien is psycholoog en filosoof, heeft een eigen praktijk als GZ-psycholoog binnen de groep ELIAGG. Daarnaast schrijft en spreekt ze over daten en relatievorming en alles wat daarbij komt kijken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons