Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Sudan verleent geen vergunningen meer voor kerkbouw

"Dit is de tweede keer dat het ministerie dit beleid heeft onderstreept"

in Christelijk Nieuws

De regering van Sudan verleent geen vergunningen meer voor de bouw van nieuwe kerken in het land. Dat heeft minister Shalil Abdullah, die toezicht houdt op religieuze zaken, deze week nog eens bevestigd, aldus Christian Solidarity Worldwide (CSW).

(imported body)

Volgens de minister zijn de christelijke kerken die sinds de afscheiding van Zuid-Sudan in juni 2011 zijn overgebleven voldoende voor de christelijke bevolking van Sudan. CSW: "Dit is de tweede keer dat het ministerie dit beleid heeft onderstreept". Vorig jaar deelde toenmalig minister Al-Fatih Taj El-sir hetzelfde mee.

 

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons