Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Samenkomst: 'Verbonden in verdriet'

Nederlandse kerken organiseren bijeenkomst nav rampvlucht MH17

in Christelijk Nieuws

De gezamenlijke kerken in Nederland organiseren woensdag 23 juli een uur van bezinning en gebed in de Sint Joriskerk in Amersfoort. Aanleiding is de ramp met vlucht MH17 in Oekraïne, waarbij 297 slachtoffers vielen. De bijeenkomst wordt live uitgezonden door de christelijke omroepen op Nederland 2 van 19.00 tot 20.00 uur.

"We willen op deze manier uitdrukking geven aan het verdriet en de rouw die we allen voelen en onze verbondenheid kenbaar maken, juist met de nabestaanden van de slachtoffers van dit verschrikkelijke drama”, aldus Klaas van der Kamp, woordvoerder van de Raad van Kerken in Nederland.

Iedereen heeft de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de samenkomst in Amersfoort. De dienst vindt plaats van 19.00 tot 20.00. Als de kerk vol zit kunt u buiten op schermen de dienst meekijken.

Locatie
Sint Joriskerk
Hof 1
3811 CJ Amersfoort

Mocht u de uitzending via de televisie willen bekijken dan kan dit ook.

De dienst ‘Verbonden in verdriet’ wordt live van 19.00-20.00 uitgezonden door EO, IKON, KRO-NCRV, RKK en ZVK op Nederland 2.

Voor meer informatie: www.verbondeninverdriet.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons