Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Manifestatie rond Bijbel op Deventer Boekenmarkt

in Geloven

De Grote-of Lebuinuskerk zal tijdens de Deventer Boekenmarkt op zondag 3 augustus haar deuren openen voor de 120.000 bezoekers van de grootste boekenmarkt van Europa. Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) en de Protestantse Gemeente Deventer zetten deze dag traditiegetrouw het meest verkochte boek, de Bijbel, centraal. Volgens de organisatie mag ‘het Boek der Boeken’ hier niet ontbreken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons