Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Manchester City-fans stellen vragen aan 'Jezus'

Engelse topclub lanceert opmerkelijke hashtag #AskJesus

in Christelijk Nieuws

De Engelse voetbalclub Manchester City riep deze week een opmerkelijke vragensessie in het leven via Twitter. De club vroeg haar fans om voetballer Jesus Navas vragen te stellen, voorzien van de hashtag #AskJesus. De speler werd vervolgens overladen met 'levensvragen' van fans en grappenmakers via het medium.

De hashtag-actie liep binnen korte tijd uit de hand en werd snel een wereldwijde trend. "Kun je een wonder verrichten en Daley Blind weer laten zien?", vroeg een twitteraar. "Heeft u Judas al vergeven?", vroeg een ander. "Stoort het u dat Richard Dawkins nog steeds niet in u gelooft ondanks dat u vorig seizoen 48 wedstrijden speelde?"

Klik hier voor de laatste tweets van het opmerkelijke vragenuur.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons