Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Manchester City-fans stellen vragen aan 'Jezus'

Engelse topclub lanceert opmerkelijke hashtag #AskJesus

in Nieuws

De Engelse voetbalclub Manchester City riep deze week een opmerkelijke vragensessie in het leven via Twitter. De club vroeg haar fans om voetballer Jesus Navas vragen te stellen, voorzien van de hashtag #AskJesus. De speler werd vervolgens overladen met 'levensvragen' van fans en grappenmakers via het medium.

De hashtag-actie liep binnen korte tijd uit de hand en werd snel een wereldwijde trend. "Kun je een wonder verrichten en Daley Blind weer laten zien?", vroeg een twitteraar. "Heeft u Judas al vergeven?", vroeg een ander. "Stoort het u dat Richard Dawkins nog steeds niet in u gelooft ondanks dat u vorig seizoen 48 wedstrijden speelde?"

Klik hier voor de laatste tweets van het opmerkelijke vragenuur.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

Uitspraken waarvan we dénken dat het Jezus' woorden zijn

Reinier Sonneveld

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

Was Hij getrouwd? En was Hij eigenlijk wit of zwart?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’