Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Psalmen nemen Afrika over

Het Psalm Project Africa heeft haar eigen CD uitgebracht

in Mediatips

Nico en Inge van de Berge werken als zendelingen in de hoofdstad Kampala van Uganda. Zij produceerde hun eerste CD, genaamd 'Psalms are for singing'. Hun doel voor deze CD is dat het gebruik van psalmen stijgt.

Op de CD staan twintig Psalmen die op traditionele Afrikaanse muziek gezet zijn. De CD is te koop in Uganda, Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. De verkoop in Uganda gaat volgens Nico en Inge boven verwachting.

Psalmen 27

<iframe src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/150444979&color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" frameborder="no" scrolling="no" width="100%" height="166"></iframe>

 

Psalmen 134

<iframe src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/150447114&color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" frameborder="no" scrolling="no" width="100%" height="166"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

‘Johann Ernst Bach keek anders aan tegen muziek van zijn tijd’

‘Johann Ernst Bach keek anders aan tegen muziek van zijn tijd’

Onbekend lid Bach-familie in 'Musica Religiosa'

Ontroerend lied is blijvende ode aan Billy Graham

Ontroerend lied is blijvende ode aan Billy Graham

Beluister ‘Just as I am’ (met Grahams stem) van Fernando Ortega

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Bijzonder orgel hangt met ducttape aan elkaar

Bijzonder orgel hangt met ducttape aan elkaar

Restauratie Freytag-orgel Warffum gaat bijna half miljoen kosten

Joëlle Post

kerk

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips