Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Opwekkings top 100 op radio

in Mediatips

Na het in 2013 te hebben geïntroduceerd, zendt Groot Nieuws Radio voorafgaande aan de rechtstreekse uitzending van de Pinksterconferentie opnieuw een Opwekking TOP 100 uit. De lijst is samengesteld met behulp van de stemmen van luisteraars.

(imported body)

 De lijst wordt op vrijdag 6 juni vanaf 7:00 uur uitgezonden. Op nummer 1 staat evenals vorig jaar Tienduizend redenen (733).
Groot Nieuws Radio doet vanaf vrijdagavond rechtstreeks verslag van Opwekking 2014. De samenkomsten in de grote tent worden integraal uitgezonden en aangevuld met interviews, optredens en sfeerreportages. De uitzending van de Opwekking TOP 100 is voor Groot Nieuws Radio de start van een marathonuitzending op locatie. Algemeen directeur Nico Schipper: “Het is prachtig om te doen, maar het is tegelijk een intensieve en spannende operatie die het uiterste vraagt van ons team”.

 

Bron: Groot Nieuws Radio

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

‘Zoek het persoonlijke verhaal achter het thema’

18 augustus 2018
Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 33)

Bart van Delen

13 augustus 2018
Het kan je buurman zijn

Het kan je buurman zijn

Een gewoon persoon met een bijzonder verhaal

7 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’