Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Opwekkings top 100 op radio

in Mediatips

Na het in 2013 te hebben geïntroduceerd, zendt Groot Nieuws Radio voorafgaande aan de rechtstreekse uitzending van de Pinksterconferentie opnieuw een Opwekking TOP 100 uit. De lijst is samengesteld met behulp van de stemmen van luisteraars.

(imported body)

 De lijst wordt op vrijdag 6 juni vanaf 7:00 uur uitgezonden. Op nummer 1 staat evenals vorig jaar Tienduizend redenen (733).
Groot Nieuws Radio doet vanaf vrijdagavond rechtstreeks verslag van Opwekking 2014. De samenkomsten in de grote tent worden integraal uitgezonden en aangevuld met interviews, optredens en sfeerreportages. De uitzending van de Opwekking TOP 100 is voor Groot Nieuws Radio de start van een marathonuitzending op locatie. Algemeen directeur Nico Schipper: “Het is prachtig om te doen, maar het is tegelijk een intensieve en spannende operatie die het uiterste vraagt van ons team”.

 

Bron: Groot Nieuws Radio

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Ook als het leven rauw is, blijft Rinke Verkerk positief

radio| Ook als het leven rauw is, blijft Rinke Verkerk positief

'Ik heb geleerd mij over te geven'

11 December 2018
Dit is de nieuwe tekst voor 'Stille Nacht, Heilige Nacht'

radio| Dit is de nieuwe tekst voor 'Stille Nacht, Heilige Nacht'

Cees Rutgers winnaar 'Stille Nacht'-prijsvraag KRO-NCRV

10 December 2018
Nieuwsforum met Martin Visser: 'Ik neem graag politici op de hak'

radio| Nieuwsforum met Martin Visser: 'Ik neem graag politici op de hak'

'Langs de Lijn En Omstreken', vrijdag, 20.30 uur, NPO Radio 1

Bart van Delen

30 November 2018