Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Journalist wordt priester

"Is dit nou hoe ik de rest van mijn leven wil leven?"

in Christelijk Nieuws

Journalist Micheal Magielse draaide jarenlang mee in de mediawereld tot dat hij besloot om priester te worden. Hij vertelt over zijn bijzondere carrièreswitch bij Knevel en Van den Brink.

Micheal Magielse had een beroep waar hij zijn hele leven al van droomde. De journalistiek en de radio had hij als kind al in zijn hart gesloten.
Hij werkte als eindredacteur bij RTV Utrecht, nieuwslezer bij de NOS en daarnaast was hij ook nog de voice-over voor Zembla. Micheal was gelukkig, maar vroeg zichzelf toch iets af. "Is dit nou hoe ik mijn hele leven wil leven?"

Hij begon te twijfelen of hij niet iets anders moest gaan doen. Na verschillende gebeurtenissen besloot Micheal om priester te worden.

Wil je meer weten over zijn verhaal? Bekijk hieronder dan het fragment uit de uitzending van Knevel en Van den Brink.

 

<iframe src="http://npoplayer.omroep.nl/share/?prid=POMS_EO_550225&s=2273&e=2956" width="552" height="311" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons