Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Engelen: communicatie tussen hemel en aarde

Minicollege door Harm Goris

in Geloven

In het Museum Catharijneconvent is momenteel de tentoonstelling ‘Thuis in de Bijbel’ te zien. Vier wetenschappers van de Tilburg School of Catholic Theology geven een minicollege om de betekenissen van enkele van de mooiste kunstwerken van de tentoonstelling te ontdekken. Vandaag deel 2: Engelen: communicatie tussen hemel en aarde door Harm Goris.

De tentoonstelling is georganiseerd door Musuem Catharijneconvent in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG). Het NBG en Museum Catharijneconvent zetten zich samen in om het rijke erfgoed van de grote verhalen door te geven.

De tentoonstelling is nog tot en met 10 augustus 2014 te zien.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons