Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Christenen massaal naar Walibi voor Opwekking

in Mediatips

Op het festivalterrein Walibi Holland in Biddinghuizen zijn de komende dagen tienduizenden christenen bijeen voor de jaarlijkse pinksterconferentie Opwekking. Voor deze 44ste editie hebben zich ruim 20.000 mensen aangemeld die op het terrein kamperen.

(imported body)

Vanavond om 19:30 is er een eerste samenkomst met David de Vos. Hij gaat spreken over het thema: 'Van waardeloos naar waardevol'.

Ook worden er meer dan 50.000 daggasten verwacht, helemaal nu de weersvoorspellingen goed zijn. Er zijn gedurende het hele weekend samenkomsten, seminars, een Sing-in en gezamenlijke bidmomenten. De vorige pinksterconferentie trok ook al zo'n 55.000 bezoekers.

De EO is ook op het terrein aanwezig met een groot doek waarop de bezoeker mag schrijven wat 'geloven' voor hem of haar betekent.

Het Radio 5 programma 'Nederland Zingt op Verzoek' komt zaterdag om 10:02 live vanaf het Opwekkings-terrein.

Bron: ANP/EO

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Primeur: Volgend jaar vrouw als spreker op Opwekking

Primeur: Volgend jaar vrouw als spreker op Opwekking

Na 47 jaar voor het eerst vrouw op het hoofdpodium

QUIZ | Opwekkingslied, of niet?

QUIZ | Opwekkingslied, of niet?

Hoe goed ken jij de Opwekkingsbundel?

Alles wat je moet weten over Opwekking 2016

Alles wat je moet weten over Opwekking 2016

Van vrijdag 13 t/m maandag 16 mei 2016 organiseert Opwekking haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in...