Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

BOEK | Van kikker tot prins

Dit weekend presenteert verhalenverteller Matthijs Vlaardingerbroek zijn nieuwe boek ‘Van kikker tot prins' op Opwekking. In dit boek daagt hij je uit om je nieuwe identiteit in Christus te ontdekken.

‘Je identiteit in Christus ontdekken’ klinkt misschien wat zwaar. Maar de insteek van Matthijs Vlaardingerbroek is juist heel luchtig. Door middel van creatieve verhalen biedt hij zijn lezers handvatten die je helpen je oude leven af te leggen en op zoek te gaan naar je nieuwe identiteit in Christus.
 
Als echte verhalenverteller gebruikt Matthijs hier verschillende prachtige verhalen voor.  Stuk voor stuk nemen de verhalen je mee en zetten ze aan tot nadenken. Wat daarbij helpt zijn de korte overdenkingen die Matthijs na elk verhaal plaatst.
Matthijs weet in zijn boek humor en serieuze onderwerpen goed af te wisselen waardoor het boek lekker vlot leest en zeer toegankelijk is.
 
Het boek is opgedeeld in drie delen. In het eerste deel gebruikt Matthijs verhalen die helpen om inzicht te krijgen in de pijn en angsten die je kunnen belemmeren in je nieuwe leven met God.
In deel twee gebruikt Matthijs ook verhalen, maar dan om zijn lezers inzicht te geven in hun unieke identiteit in Christus. In het derde deel biedt Matthijs zijn lezers praktische opdrachten aan waarmee je leert vorm en inhoud te geven aan je nieuwe identiteit.
 
Benieuwd naar het boek? Via deze link kun je alvast een paar pagina’s lezen.

Geschreven door:

Matthijs Vlaardingerbroek

Verhalenverteller en spreker

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eline Hoogenboom schreef boek: ‘Not so perfect’

Eline Hoogenboom schreef boek: ‘Not so perfect’

‘Wat jij als falen ziet, ziet de ander vaak niet zo’

Joëlle Post

christelijke... 1 juni 2018
‘Met volle teugen’ de zomer in

‘Met volle teugen’ de zomer in

Thema gratis Vakantiebijbelgids

Maak jij je zorgen over de toekomst van de wereld?

Maak jij je zorgen over de toekomst van de wereld?

Reinier Sonneveld schrijft 'Gids voor de laatste dagen'

Bart van Delen

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’