Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Psalmen voor nu: Psalm 51

in Mediatips

In een huiskamer try-out concert zong 'Psalmen Voor Nu" voor ons Psalm 51

In oktober komt er een nieuwe Dubbel-CD uit van Psalmen voor Nu, met de laatste 27 psalmen, zodat alle honderdvijftig psalmen opnieuw op CD staan. “Het project is dus voltooid!” aldus Erik-Jan Van Dorp. 

Vanaf vandaag kan je 'Psalmen voor Nu' bij je thuis uitnodigen voor een huisconcert! Erik-Jan: “De huisconcerten geven op deze manier ook extra aandacht aan de voltooiing van het project.”

Het concept is als volgt: er komt een klein team van ongeveer vier mensen bij je langs. Zij brengen hun eigen muziekinstrumenten, techniek en geluid mee, afhankelijk van de locatie. Dat kan je eigen huiskamer zijn, maar ook in bijvoorbeeld een zaaltje van de kerk. En dan kan het concert beginnen. “De sfeer is heel informeel,” aldus organisator Erik-Jan van Dorp. Er is veel aandacht is voor de verhalen om de psalmen heen.”

Wil je Psalmen voor Nu bij jou thuis uitnodigen? Kijk voor meer informatie op http://www.psalmenvoornu.nl of mail naar [email protected]

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons