Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Duivels' juichpak weg uit Jumbo Barneveld

in Christelijk Nieuws

Supermarkt Jumbo heeft in het christelijke dorp Barneveld alle verwijzingen naar de WK-juichpakken van stylist Roy Donders met onmiddellijke ingang uit de winkel verwijderd. Het zwaar gelovige publiek zou aanstoot nemen aan de 'duivelse' achternaam.

(imported body)

Het dorp in Gelderland was te klein toen de supermarktketen onlangs de WK-campagne rond 'de stylist van het zuiden' lanceerde. De actieslogan 'We geven ze op hun donders' viel bij de Barneveldse kerkgangers zo slecht dat alle bordjes, posters, flyers en stickers halsoverkop uit de winkel zijn gehaald.

Het hoofdkantoor van Jumbo staat achter de beslissing van de filiaalhouder, laat directeur Frits van Eerd weten. "Als klanten klachten hebben vanwege een bepaalde geloofsovertuiging, kan ik me goed voorstellen dat daar iets aan gedaan wordt."

De hype is rondom de pakken is inmiddels zó groot dat – ondanks eerdere bijbestellingen – alle juichpakken zijn uitverkocht

Bron: ANP

 

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/rsvfxZmcqhc" frameborder="0" width="485" height="270"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons