Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Beyoncé zingt over Jezus

Destiny's Child zingt weer even samen voor gospelnummer 'Say Yes'

in Geloven

Het bekende trio Destiny's Child is voor heel even weer samen te horen op het nieuwe album van Michelle Williams. Het nummer wat Beyoncé Knowels, Kelly Rowland en Michelle Williams samen zingen heet 'Say Yes'. Dit meldt Christian Post.

Het nummer gaat over de kracht van het geloof. 'Say Yes' staat op Michelle Williams laatste album Journey to Freedom. Ook Solange Knowles, de zus van Beyoncé, is te horen in het nummer.

Het nummer 'Say Yes' is een up tempo gospelnummer met West-Afrikaanse gospelinvloeden, daarnaast zit er een goede beat onder. De manier hoe de vrouwen het nummer zingen, geeft het nummer je een zomers gevoel. Beyoncé zingt in de uitgelekte versie het 2e couplet. Ze zingt onder andere over de liefde van Jezus en dat waar zij ook heen gaat Hij haar nooit alleen laat.

Nog niet af
Eerder deze week is 'Say yes' uitgelekt, terwijl het nummer nog niet af is. Michelle Williams twitterde het volgende over het lekken: "Helaas is er een nummer vandaag naar buiten gelekt. Het nummer was nog niet af! Ik wilde graag dat het op de juiste manier gepresenteerd werd. Maar bedankt voor jullie liefde! #pissig."
Het laatste gedeelte van de tweet gaat over de liefdevolle tweets die Michelle kreeg, van haar fans, nadat het nummer uitgelekt was. Fans noemen het nummer 'Say Yes' een regelrechte hit.

 

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

‘Het woord roekeloos beschrijft de manier waarop God ons beschermt’

Joëlle Post

christelijke... 15 juni 2018
Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

De tekstschrijvers van 'Abba Vader', 'Jezus alleen' en 'Er is een dag' over hun lied

Opwekking 12 juni 2018
‘Er rust genade op dat lied’

‘Er rust genade op dat lied’

Tekstschrijver Hans Maat schreef 'Ik zal er zijn'

Reinald Molenaar

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’