Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

The Passion trekt 20.000 bezoekers

in Mediatips

Groningse Vismarkt en Grote Markt vol ondanks regenachtige weer

Zo'n 20.000 mensen zijn donderdagavond afgekomen op The Passion, meldde de Groningse wethouder Jan Seton na afloop. De Vismarkt in Groningen, waar donderdagavond het schouwspel werd opgevoerd, stond dan ook ruim voor het begin al tjokvol.

Monique Pennings, districtschef van de politie Noord-Nederland, had dat eerder op de avond laten weten via Twitter. Uiteindelijk was het ook op de nabijgelegen Grote Markt druk. Daar was het evenement op een groot scherm te volgen.

The Passion werd voor de vierde keer georganiseerd door de EO/RKK. De musical, waarvan de cast onder meer bestaat uit bekende Nederlanders, vertelt het paasverhaal van het sterven en de wederopstanding van Jezus.

Bron: ANP 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons