Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Nazareth': Jezus in zijn jonge jaren

Over Jezus zijn jonge jaren is weinig geschreven

in Geloven

Het Amerikaanse televisiebedrijf Fox TV is een televisieserie aan het ontwikkelen over de jonge jaren van Jezus. De televisieserie gaat 'Nazareth' heten, dit meldt Christian Post.

De televisieserie laat het leven zien van Jezus toen Hij 13 tot 30 jaar oud was. Helaas staat er weinig geschreven over Zijn jaren als tiener en adolescent. Dit wordt dus een flinke klus voor 'Gladiator' producent David Franzoni. Over hoe de levenslijn van Jezus eruit zal komen te zien is nog niets bekend gemaakt.

'Nazareth' is geïnspireerd op de Amerikaanse successerie 'The Bible'. De 10-delige televisieserie 'The Bible' is vanaf zondag 11 mei ook in Nederland te zien.

De televisieserie 'Nazareth' is de volgende serie in het rijtje van Bijbelse verfilmingen. Andere films en televisieseries die voorgingen zijn 'Son of God' en 'Noah'.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons