Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerken geadviseerd over doop asielzoekers

in Christelijk Nieuws

Stichting Gave komt voor de zomer met een handreiking voor kerken waarin richtlijnen staan voor de omgang met doopaanvragen van asielzoekers. 'Het concept ligt er inmiddels,' aldus Marnix Visscher, medewerker van de stichting die zich inzet voor kerkelijke hulpverlening aan asielzoekers.

Stichting Gave komt voor de zomer met een handreiking voor kerken waarin richtlijnen staan voor de omgang met doopaanvragen van asielzoekers.

'Het concept ligt er inmiddels,' aldus Marnix Visscher, juridisch medewerker van de stichting die zich inzet voor kerkelijke hulpverlening aan asielzoekers. 'Nu zijn we nog in overleg met enkele andere partijen.'

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons