Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Homohuwelijk splijtzwam evangelicale beweging

World Vision verliest 5000 donateurs

in Christelijk Nieuws

De Amerikaanse hulporganisatie World Vision kwam vorige maand binnen 48 uur terug van het besluit om gehuwde homo'’s in dienst te nemen. Conservatieve evangelicalen waren tevreden. Inmiddels roert het progressieve smaldeel van de evangelicale stroming zich.

(imported body)

Voor deze groep is het homohuwelijk wel acceptabel.

Het zigzagbeleid van World Vision heeft er inmiddels toe geleid dat Jacqueline Fuller, directeur fondswerving, is afgetreden. Zij acht zich verantwoordelijk voor de enorme terugval van het aantal sponsors (5.000).

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons