Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Elke ontmoeting met Jezus was fascinerend.

in Mediatips

Wat was er zo bijzonder aan hem?

Op www.thepassion.nl/uitsprakenvanjezus nemen we je mee terug in de tijd. Naar het verraad van Judas. De ontkenning van Petrus. Het oordeel van Pilatus. En het verdriet van Maria. Wat zegt Jezus voor en na Zijn opstanding tegen hen?

En wat zeggen de Passion-acteurs over Jezus?

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons