Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Alles wat je wilt weten over The Passion

Arjan Lock reageert op vragen van nieuwsgierige Passion-kijkers

in Mediatips

Zit er dit jaar nog een Opwekkingsliedje in The Passion? Spelen er nog christelijke artiesten mee? En hoe gaat het verder na de uitzending? Hoog tijd om EO-directeur Arjan Lock om een reactie te vragen.

Nog bedankt voor alle vragen over The Passion die jullie via Facebook stelden aan EO-directeur Arjan Lock. In dit filmpje gaat Arjan in op deze vragen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons