Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Raad van Kerken verzamelt gebeden voor bundel

in Christelijk Nieuws

De Raad van Kerken in Nederland gaat een boekje uitbrengen met gebeden van prominente leden van de kerk. Ook 'andere kerkleden' kunnen een gebed insturen, aldus de kerkenkoepel. De 'aardigste teksten' worden gebundeld in een uitgave die in september verschijnt.

De Raad van Kerken maakt de gebedenbundel in samenwerking met de Evangelische Alliantie. De organisaties willen met de gebeden een staalkaart laten zien van 'hoe mensen in Nederland met God spreken'.

Lees verder bij het Friesch Dagblad

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons