Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

PRIMEUR: Preview dramaserie The Bible

Bekijk alvast beelden van de Amerikaanse hitserie

in Geloven

De dramaserie vertelt het verhaal van Oude en Nieuwe Testament aan de hand van de nieuwste film- en animatietechnieken en werd in Amerika al door zo'n 50 miljoen mensen bekeken en werd genomineerd voor een Emmy.

De makers bleven bij het maken van de serie zo dicht mogelijk bij de tekst van de bijbel: zowel Noachs ark, de tocht van het volk Israël door de woestijn, de veldslagen van koning David, als ook de geboorte van Jezus en Zijn lijden en sterven brengt de serie op onnavolgbare wijze in beeld. De EO hoopt dat de serie straks net als in Amerika vele tongen los zal maken.

De EO zendt vanaf zondag 11 mei 2014 de grote Amerikaanse hitserie The Bible Series uit.

Bekijk de trailer.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eric Smit van 'Follow The Money' presenteert 'Kasboekje van Nederland'

Eric Smit van 'Follow The Money' presenteert 'Kasboekje van Nederland'

Iedere woensdagavond, 20.45 uur, NPO 2

Bart van Delen

ND en EO passen nieuwsplatform Dag6 aan

ND en EO passen nieuwsplatform Dag6 aan

Onvoldoende abonnees voor huidige vorm

Seizoen 'De Deurwaarders: Betalen of leeghalen’ van start

Seizoen 'De Deurwaarders: Betalen of leeghalen’ van start

'Het liefst zoeken we samen met de wanbetaler naar een oplossing'

christelijke...