Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Johannes Passion in het Nederlands

in Geloven

In de weken voor Pasen worden de werken van Johan Sebastiaan Bach in vele varianten uitgevoerd. Koordirigent Marcel den Dulk vindt de Johannes Passion het mooiste muziekstuk. Hij vertaalde de Duitse tekst naar het Nederlands en in Dit is de Dag vertelt hij hoe de Johannes Passion hem op de been hield nadat zijn dochter bijna omkwam bij een verkeersongeluk.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Een PvdA'er die lid wordt van de ChristenUnie?

Een PvdA'er die lid wordt van de ChristenUnie?

CU-voorzitter Piet Adema reageert op komst Sander Terphuis

Sjoerd Wielenga

28 september 2017
Stephan Sanders probeerde voor een jaar de kerk uit

Stephan Sanders probeerde voor een jaar de kerk uit

"Als mensen het belachelijk vinden dat ik geloof, dan is dat maar zo"

Rikko Voorberg: ‘Hoerenlopen niet verbieden’

Rikko Voorberg: ‘Hoerenlopen niet verbieden’

Amsterdamse predikant is tegen Frans besluit om hoerenlopers te bestraffen

8 april 2016