Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Aanslag op Keniaanse kerkgangers

in Christelijk Nieuws

Twee terroristen hebben zondag niet ver van de Keniaanse havenstad Mombassa een kerk aangevallen. De gemaskerde mannen stormden de kerk binnen en schoten in het wilde weg op de gelovigen. Daarbij zijn volgens aanwezigen zeker vier doden en 17 gewonden gevallen.

De streek van Mombassa wordt geplaagd door politieke en religieuze spanningen tussen moslims en niet-moslims. Het gebruik of eigendom van grond is ook een bron van slepende conflicten.

 

Bron & foto: ANP

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons