Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

40dagentijd app bestormt downloadlijst

Kerk in Actie moedigt mensen aan om de stilte op te zoeken

in Geloven

Kerk in Actie scoort met haar app voor de veertigdagentijd. De applicatie voor iOS en Android is inmiddels ruim 10.000 keer gedownload en blijft stijgen in de downloadlijsten. Met de nieuwe app van Kerk in Actie kan de stilte worden opgezocht tijdens de veertig dagen voor Pasen.

De app leidt je door de veertigdagentijd met inspirerende teksten, gebeden, foto’s en praktische tips. 'De applicatie helpt je om tijdens deze periode tijd te vinden voor bezinning' aldus Kerk in Actie. "Tijdens de veertigdagentijd bereiden we ons voor op het paasfeest. Het is een tijd om de stilte te zoeken en terug te keren naar God. Om van daaruit in beweging te komen voor de ander."

Met de app kan niet alleen de stilte worden opgezocht, ook kan er worden 'gespaard' voor een goed doel. Aan het einde van de veertigdagentijd is het mogelijk om dit bedrag aan een project van Kerk in Actie te doneren.

Download hier de app voor Android of iOS

Bron: Kerk in Actie
Foto: Redmatters 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 1

christelijke... 2 uur geleden
Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Doe mee en deel je score!

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Iedere maandag, 21.30 uur, RTL 4

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’