Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Overdenking | Je moet wel je vleugels uitslaan

Zondagse overdenking van Ds. Arie van der Veer

De Bijbel gebruikt vaak de arend als illustratie. Soms wordt God vergeleken met een arend, maar soms ook wordt een mens vergeleken met een arend. Deze grote vogel is een toonbeeld van kracht. Die kracht hebben we niet uit onszelf, maar wordt ons geschonken. En juist bij tegenwind ontdekken we grote uitwerking van die kracht! Denk met ds. Arie van der Veer na over de tekst van vandaag.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen

Andries Knevel| Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen

Meditatie van Andries Knevel over Psalm 90

Andries Knevel

31 December 2018
Dominee Imko Postma: 'Genade is gein'

televisie| Dominee Imko Postma: 'Genade is gein'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 47)

Bart van Delen

19 November 2018
'Zin, Zout en Zegen': naar de kerk met Corina en Natasja

radio| 'Zin, Zout en Zegen': naar de kerk met Corina en Natasja

Zondag, 19.00 uur, NPO Radio 5

18 November 2018