Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe geloofsopvoeding-app gelanceerd

in Geloven

Dit weekend is tijdens de conferentie ‘Rondom het kind’ in De Pijler in Lelystad de nieuwe geloofsopvoeding-app ‘Druppels‘ gelanceerd. De makers van de app willen hiermee ouders toerusting bieden voor de opvoeding van hun kinderen.

Gebruikers van de app ontvangen elke dag een kort berichtje op hun telefoon. Dat kan een doordenker zijn, of een praktische tip. Deze berichtjes kunnen de gebruikers vervolgens weer delen via Facebook en Twitter.

De app is ontwikkeld door orthopedagoog Bert Reinds en leerkracht en kinderwerker Janneke Vonkeman.

De app is gratis verkrijgbaar in de App-Store en in Google Play.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons