Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nieuwe geloofsopvoeding-app gelanceerd

in Geloven

Dit weekend is tijdens de conferentie ‘Rondom het kind’ in De Pijler in Lelystad de nieuwe geloofsopvoeding-app ‘Druppels‘ gelanceerd. De makers van de app willen hiermee ouders toerusting bieden voor de opvoeding van hun kinderen.

Gebruikers van de app ontvangen elke dag een kort berichtje op hun telefoon. Dat kan een doordenker zijn, of een praktische tip. Deze berichtjes kunnen de gebruikers vervolgens weer delen via Facebook en Twitter.

De app is ontwikkeld door orthopedagoog Bert Reinds en leerkracht en kinderwerker Janneke Vonkeman.

De app is gratis verkrijgbaar in de App-Store en in Google Play.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Volg Jezus in deze game

Volg Jezus in deze game

Speel met 'Guardians of Ancora' de Bijbel door

christelijke...
Vanavond op NPO 2: Typisch Tuinzigt

Vanavond op NPO 2: Typisch Tuinzigt

'18e verjaardag Dominique moet groots gevierd worden'

gezin en...
Prachtige beelden van de onderwaterwereld

Prachtige beelden van de onderwaterwereld

Terugblik op BBC-serie Blue Planet II

Nathalie van 't Slot

christelijke...