Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

FOTOSERIE | Unieke kerk Egypte

Grot biedt plaats aan twintigduizend koptische christenen

in Christelijk Nieuws

De St. Simon kerk bevindt zicht in een grot in Mokattam, Egypte. Door de natuurlijke architectuur is deze kerk een van de meest unieke en sfeervolle locaties ter wereld. De kerk werd in 1975 gebouwd en nog steeds wordt de kerk gebruikt; ruim 20.0000 koptische christenen nemen wekelijks plaats in de grot.

Fotoserie: amuzingplanet.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons