Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Een bijzondere dag voor christenen in Sotsji

in Christelijk Nieuws

Vlak voor de Olympische Winterspelen konden christenen in Sotsji een mis bijwonen waarbij de nieuw gebouwde kerk werd ingezegend.

De Russisch-Orthodoxe kerk ligt nabij het Olympisch park en werd in januari geopend in het bijzijn van president Poetin. Uiteraard werd er ook gebeden voor het Olympisch team van Rusland.
 
De aanloop naar Sotsji werd overschaduwd door de dreiging van aanslagen door islamitische bewegingen uit de regio. De Russische overheid neemt het zekere voor het onzekere door tijdens de Winterspelen meer dan 50.000 politieagenten en militairen in te zetten. Dit maakt dat Sotsji de boeken ingaat als grootste veiligheidsoperatie ooit in de Olympische geschiedenis.
 
Bron: Spirit24

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons